Skip to main content

Welkom bij Moderna

Two scientists working together 2
Boy sitting on grandfathers lap smiling

Wat is mRNA?

Messenger RNA (mRNA) bestaat al in het lichaam. Het draagt een "boodschap", instructies die de cellen vertellen wat ze moeten doen.

Macro shot of hand skin texture

Een andere aanpak van ziektes

mRNA-geneesmiddelen bestrijden ziekten op een andere manier dan de traditionele geneeskunde. Ze zetten het immuunsysteem aan tot het maken van middelen om een ziekte te behandelen of te voorkomen.

Man looking at slide and smiling

Behandelopties

Wij denkendat als mRNA één ziekte kan behandelen, het vele ziekten kan behandelen. We gaan mRNA benutten om ziekten te behandelen waarvoor momenteel geen behandeling bestaat.

Older couple sitting at table and smiling

Meer mensen helpen

mRNA-geneesmiddelen bevatten geen dierlijke producten of conserveermiddelen, waardoor zoveel mogelijk mensen ze kunnen gebruiken.

Close up of scientific equipment

Meer medicijnen, sneller ontwikkeld

Ons platform maakt het snel ontwerpen, onderzoeken en testen van meerdere mRNA's mogelijk, binnen enkele dagen. Dankzij onze nieuwe productiemethoden kunnen we geneesmiddelen sneller bij meer mensen krijgen.

1/4

Ontmoet Jolanda Crombach

General Manager-Directeur

Jolanda bouwt momenteel aan het Moderna-filiaal in Nederland en zal vorm geven aan een resultaatgerichte, lean en samenwerkende organisatie waar integriteit als basis zal dienen.

Jolanda's boodschap: "Ik voel me bevoorrecht om bij te dragen aan Moderna's missie om de evolutie van mRNA naar Nederland te brengen. Het team verheugt zich erop samen te gaan werken met onze partners in Nederland."

Netherlands > Homepage > Meet Country leader > Jolanda

Bijwerkingen melden

Het is belangrijk eventuele bijwerkingen altijd te melden. U kunt bijwerkingen melden via het Nederlands Bijwerkingen Centrum Lareb.

Door bijwerkingen te melden helpt u ons aan meer informatie over de veiligheid van dit medicijn. 

Voor het melden van bijwerkingen of een medische vraag kunt u ook altijd contact opnemen met Moderna via EMEAMedinfo@modernatx.com of 0800-4090001.